Koncertbusser – kom nemt til koncert

gæster i karkons koncertbus paa vej til koncert

Hvis du benytter bustransport til koncert, rejser du sammen med en masse andre fans med samme interesse. Det forlænger din koncertoplevelse og gør det nemt for dig at komme til koncert.

Er du vant til at tage toget eller bilen til koncert, vil du opleve en helt anden stemning i en koncertbus, hvor du rejser sammen med andre ligesindede gæster med samme interesse som dig selv.

Med mindre du blot ønsker at sidde for dig selv med telefonen som makker, er der rig mulighed for at komme i helt rette koncertstemning og evt. finde nye venskaber inden koncerten – særligt hvis du rejser alene.

Gæsterne på en koncerttur er vidt forskellige: Det kan være en gruppe venner, der gerne vil have en fed oplevelse sammen uden at skulle tænke på logistikken, eller måske er det et par teenagere, hvor forældre gerne vil sørge for sikker transport uden selv at skulle køre poderne til koncert.

Opsamlingssteder og tidsplan

Koncertbusser fungerer ikke som fast rutekørsel – de kører kun, når der er behov og gæster at køre med.

Dit navn og telefonnr. står på bussens opsamlingsliste, og du har købt en plads på en tur, der er specifikt planlagt ift. netop dén koncert, du skal til.

En koncertbus har opsamlinger ved lokale ‘knudepunkter’ og ofte ved motorvejsbyerne. Opsamlingssteder og -tider planlægges efter de indkomne bestillinger. Er der f.eks. stor overvægt af bestillinger fra et givent område, vil ruterne naturligvis gå den vej.

Der planlægges ankomst i god tid inden koncertens starttidspunkt. Ankomsttider og opholdets længde planlægges ud fra køre-/hviletidsreglerne og gæsternes muligheder for at få en god oplevelse.

Fordele ved at benytte koncertbus

Du skal ikke tænke på parkeringsforhold ved arenaen, skæve bus- eller togtider til dit behov, hotelovernatning eller trættende hjemkørsel om natten i egen bil.

Du kan medbringe lidt bagage, og du kan lade nødvendige ting ligge i bussen – en ren t-shirt, en hovedpude og et tæppe til hjemturens blunder. Rejser du med tog eller anden offentlig transport, er du tvunget til kun at medbringe de ting, du må tage med ind til koncerten, hvilket er meget begrænset.

Koncertbusser parkerer gerne tæt på arenaen, såfremt forholdene tillader det. Logistikken omkring de forskellige koncerter varierer meget.

Ved Boxen i Herning har koncertbusserne sin egen parkeringsplads lige uden for indgangen, mens der ved Parken typisk er 5-7 minutters gang mellem stadion og busparkering.

En koncertaften betyder ofte, at man gerne vil drikke alkohol. Kører man i egen bil skal man tænke nøje over, hvad man får at drikke, mens man med koncertbussen ikke er afhængig af, om man lige får en genstand for meget til at køre bil.

Koncertbusser er som regel moderne turistbusser med toilet, aircondition, fornuftig benplads, sæder med tilbagelæn, musikanlæg, køleskabe, bagagerum og hvad der ellers måtte være typisk indhold i en langtursbus.

Bustransport er i øvrigt en sikker og miljøvenlig transportform

Hvad koster det at benytte koncertbus?

Koncertbusser er specialture til specifikke events, og den samlede ydelse og oplevelse kan ikke sammenlignes med offentlig transport eller landsdækkende fjernbusser med faste køretider. Du får et skræddersyet produkt med en mere personlig service, og det koster ofte lidt mere.

Alligevel kan det sagtens vise sig billigst at benytte bustransport til koncerten:
Hvis man tæller de samlede udgifter til tog, færge, brændstof, brogebyr, parkering, hotel eller andet sammen, er priserne bestemt konkurrencedygtige og fair.

Bemærk i øvrigt, at når du bestiller transport med en koncertbus, er prisen for hele turen, altså både ud og hjem. Ved regionalbusser, fjernbusser og tog er du vant til at se prisen pr. enkelttur, altså kun den ene vej.

Ser man udelukkende på prisen, og har man mod på lidt motion, er det altid billigst at cykle. Man får, hvad man betaler for, og den skræddersyede bustransport vil altid koste mere end en cykeltur 🙂


Se KARKONs udvalg af aktuelle ture (besøg webshoppen i nyt vindue)


Danmarks bedste koncertbusser

Vi er stolte af, at vores kunder omtaler os som “Danmarks bedste koncertbusser”, og samtidig er vi tilfredse med at have konkurrenter. Det betyder nemlig, at vi konstant skal stile efter, at vores ydelse er den helt rette, når du som gæst skal til koncert. Vores service afskiller sig fra andre koncertbusser ved:

– bussen har en rejseleder med for at sikre øget information og personlig kontakt.

– bussen bliver på ankomstsstedet indtil hjemkørsel, og det er samme bus på hele turen

– man kan komme ind i bussen og hente/lægge ting inden koncerten.

– vi sørger for musik i bussen

– vi bruger tid på fleksible løsninger

God stemning og personlig service

Hos os varierer turenes indhold og stemning af, om gæsterne f.eks. er teenagepiger til en Harry Styles koncert, eller om det er aldrende mænd med lilla pandebånd, der skal til Deep Purple koncert.

Som gæst er man selv med til at skabe turene. Vi vægter god stemning og frihed under ansvar, og vi skræddersyr hver enkelt tur efter den event, der køres til.

Vi lever i et lille land, men alligevel er der regionale forskelle ift. gæsternes vaner og forventninger til turen og vores ydelse. Vi tager det som en skøn udfordring at ramme vore gæsters behov på dagen, og vi forsøger at gøre vores arbejde bedst muligt med de forbehold, der kan tages op til en stor koncertdag.

Oftest er der mulighed for at komme ind i bussen kort inden dørene åbnes til arenaen. Har man f.eks. haft tid til ekstra hygge og lidt shopping, er der således mulighed for at afhænde indkøbene inden koncerten.

Andre gange vil vore gæster bare gerne have muligheden for at kunne efterlade overtøjet, få lidt at drikke eller mødes med andre gæster inden fælles afgang til koncerten.

Rejselederen

Der er en rejseleder med på alle ture (enkelte undtagelser på korte ture), og du kan altid komme i kontakt med én fra bussen eller firmaet, hvis der opstår problemer i løbet af turen – uanset tidspunkt på døgnet.

Du vil af rejselederen få information om turens forløb, bussens reglement samt diverse tidspunkter for afgang efter koncerten/kampen m.m.

Rejselederen er en godt og trygt bindeled mellem os, vores gæster og chaufføren, og rejselederen skal sørge for, at musikken spiller og gæsternes behov tilgodeses.

Vi forsøger at behandle vore gæster, som vi gerne selv vil behandles – med gensidig respekt, samvittighed og ærlighed. Du har glædet dig længe til koncerten, og sammen skal vi gøre din dag til en god oplevelse.


Læs også om: Biltrafikkens udfordringer ved en stor koncert